Jeta “sekrete” e kafshëve (Video)

19/07/2016 00:00

Ndërsa janë në pritje të pronarit të tyre kafshët bëjnë gjestet nga më të ndryshmet, duke kërcyer mbi mobilie apo edhe duke i gërvishtur ato, por për pjesën më të madhe të njerëzve gjestet e kafshëve kur janë vetëm mbetet një mister.

Për të hequr kuriozitetin e tyre shumë prej këtyre pronarëve kanë vendosur që të filmojnë kafshët e tyre shtëpiake në momentet kur janë vetëm.

Dhe në fakt shumë janë çuditur nga sjelljet e kafshëve të tyre, ndërsa të tjerët kanë kuptuar se nga vinin dëmet në shtëpi.

Top Channel