Si realizohen realisht “superfotot”

13/07/2016 00:00

Çdo ditë shumë prej nesh hasin në dhjetëra foto jo të zakonshme dhe disa prej nesh ndalen e mendojnë se si janë realizuar realisht.

Përveçse talentit të fotografit dhe saktësisë së teknologjisë që ata përdorin, shumë prej fotove të cilësuara si fantastike në fakt bëhen me asistencën e disa ekspertëve të punojnë deri në detajin më të vogël, ndonjëherë duke përdorur edhe mjete jo të përshtatshme.

Më poshtë keni një set fotosh me famë ndërkombëtare, por edhe mënyrën se si ato janë realizuar.

Top Channel