E kush nuk do të donte kamariere si këto? (Foto +18)

07/07/2016 00:00

Një restorant i ri në Berlin po tërheq vëmendjen duke lejuar klientët që të hanë zhveshur dhe gjithashtu duke i tërhequr ata me kamariere të cilat shërbejnë ushqimin po zhveshur.

Që nga hapja e tij në fillim të javës, restoranti ka pasur shumë sukses dhe i ka dhënë një kuptim krejtësisht tjetër frazës “ushqim i nxehtë”.

Në këtë restorant mund të hahet edhe veshur, por nëse do të zgjidhni t’i hiqni rrobat, hani falas.

Atyre që kanë turp u ofrohet vetëm një pije falas.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel