S’ka rëndësi ç’mendon bota!

04/07/2016 00:00

Shpesh hezitojmë të realizojmë atë që duam pasi mendojmë se mund të dukemi keq në sytë e të tjerëve, por personat në fotot e mëposhtme as që duan t’ia dinë se çfarë mendon bota për veprimet e tyre, mjafton që për ta të jetë veprimi i duhur.

(Foto 1) Ai tashmë është zyrtarisht i diplomuar, e meriton një gllënjkë alkool. Revistë e “Playboy” në ambiente publike, për këtë të moshuar nuk është problem. (Foto 2)

Vaskë në trotuar, por…në këtë rast duket se qytetarët janë shqetësuar dhe policia nuk ka vonuar. (Foto 3)

FOTO GALERI
1/14

Top Channel