Njihuni me fëmijët e Donald Trump (Foto)

03/07/2016 00:00

Donald Trump ka qenë në vëmendje të mediave shumë më para se të shpallte kandidaturën për President i SHBA-ve, por rreth familjes së tij është diskutuar shumë pak.

Nga tre martesa të ndryshme të kandidatit republikan për President i SHBA-ve, Donald  Trump, është bërë baba i 5 fëmijëve Donald Juniour, Ivanka, Eric, Tiffany dhe Barron.

Por jo të gjithë prej tyre dëshiron të ndjekin hapat e politike të të babait të tyre.

Nga martesa e parë me Ivana Trump, kanë lindur Donald Juniour, Ivanka dhe Eric. Ndërsa nga dy martasat e tjera Donald Trump ka pasur nga një fëmijë. Tiffany ka lindur gjatë martesës me Marla Maples.

Kurse djali i tij më i vogël i tij, Barron, ka lindur pas martesës me Malanie Trump.

FOTO GALERI
1/8
Ivanka Trump

Top Channel