Në kuptimin tradicional, në një raport intim kërkohen dy vetë, por një neozelandezi i mjafton vetëm…rruga.

Punonjës të mirëmbajtjes së rrugëve në Zelandën e Re u bënë dëshmitarë të një rasti të pazakontë në një ditë të zakonshme pune.

Ata vunë re diçka të dyshimtë në një parking makinash. Panë një person të zhveshur nga mesi e poshtë dhe u vunë në kërkim të partneres së tij dhe kur nuk e gjetën kuptuan se partnerja ishte rruga.

Top Channel