Në Britani, protestohet për “lirinë e gjoksit”

09/06/2016 00:00

Qindra njerëz kanë dalë toples në plazhin e Brighton në Angli për të protestuar për “lirinë e gjoksit” në mbështetje të fushatës që kërkon ta bëjë gjoksin më të pranueshëm në shoqëri dhe jo si pjesë intime.

200 gra dhe burra dolën toples në paradën përreth plazhit të Brighton kudër politikës kontraversale të mediave sociale të cilat bllokojnë thithkat e femrave.

Por ajo çfarë u vu re në këtë paradë ishte edhe prania e madhe e burrave, disa për të mbështetur kauzën e grave, e disa të tjerë për shkak të kuriozitetit…

FOTO GALERI
1/7

Top Channel