Art i jashtëzakonshëm me femra nudo

06/06/2016 00:00

Një artist i talentuar ka habitur përdoruesit e rrjeteve sociale me aftësinë e tij për të shndërruar 3 femra nudo në një ujk madhështor.

Johannes Stoetter përdor vetëm bojën dhe pozicionimin e zgjuar të modeleve për të krijuar këtë vepër arti të mrekullueshme.

38-vjeçari shpenzon disa ditë për punën e tij, pasi jo vetëm që i vizaton modelet, por edhe teston pozicionin ideal për të krijuar figurën e ujkut.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel