Këto foto provojnë se bota nuk është edhe aq e keqe

28/05/2016 00:00

A ju ka ndodhur që të ndizni TV dhe menjëherë të filloni të ndiheni të shqetësuar dhe të trishtuar nga të gjitha ato konflikte dhe trazira politike përreth globit?

A mendoni si njerëzit rreth jush janë çmendur në lidhje me paratë dhe interesat e tyre personale dhe nuk ka pothuajse asnjë vend  për mirësjelljen dhe mirësinë?

Me 20 shembujt e mëposhtëm që  tregojnë se si mirësia gjithmonë do të ketë gjithmonë edhe një shans për të shpëtuar botën, do t’ju provojnë se ju e keni gabim.

FOTO GALERI
1/20
Të krishterët qëndronin së bashku për të mbrojtur muslimanët ndërsa luteshin gjatë protestave në Kajro.

Top Channel