Ulje-ngritje me shoqen mbi supe

26/05/2016 00:00

Kush tha që trupin në formë mund ta mbash vetëm me palestër? Linjat dhe muskujt aktivë mund të mbahen në çdo kohë, mjafton vullneti.

Dhe këtë e tregon rasti i kësaj videoje të publikuar nga modelja ruse, Katarina Konow. Modeles i mjafton një shoqe mbi shpinën e vet për të mbajtur trupin në formë.

Kjo shpjegon gjithë linjat e saj trupore.

Top Channel