Pse disa çifte bëjnë më tepër seks?

26/05/2016 00:00

Në martesë, lumturia e çiftit lidhet me jetën seksuale. Dhe në qoftë se ju doni të dini se sa një çift sapomartuar është duke e shijuar apo sa marrëdhënie seksuale ka? Mjafton të shohim në personalitetet e tyre.

Në mënyrë të veçantë, shikoni në personalitetin e gruas. Në qoftë se ajo është super kurioze për jetën, kjo është më shumë të ngjarë se çifti është duke e shijuar në maksimum, ose kështu thotë një studim i ri.

Personaliteti i mashkullit, nga ana tjetër, nuk duket se ka shumë efekt se sa shpesh çifti ka marrëdhënie seksuale.

Në një studim të ri të 278 çifteve të reja, psikologët e Universitetit shtetëror të Floridas, Andrea L. Meltzer dhe James K. McNulty,  u kërkuan pjesëmarrësve të mbajnë ditarë të përditshëm, një mënyrë më efektive kjo se sa përgjigjet me hamendësim.

Testi përfshiu një periudhë kohore 2-javore gjatë “Muajit të Mjaltit” të çifteve.

Top Channel