14 vepra arti që vështirë t’i dalloni nga realiteti

26/05/2016 00:00

Këta artistë rruge janë krejtësisht të lirë në artin e tyre. E gjithë bota është një tablo e madhe, ku ata mund të shprehin veten e tyre.

Kryeveprat e tyre shpesh realitetin dhe fantazinë i bëjnë një.

Mos u besoni syve tuaj, rihidhni edhe një vështrim për të kuptuar se janë vetëm piktura.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel