Shtëpitë e ndërtuara në vende të pamundura

23/05/2016 00:00

Njerëzit kanë arritur në çdo cep të planetit dhe kanë luftuar shumë për të fituar prona. Ka pasur raste që këto prona kanë qenë në vendet më të çuditshme të mundshme.

Fotografitë e mëposhtme tregojnë shtëpi të ndërtuara në vende që duket e pamundur të jetosh.

Shtëpi në majën e një shkëmbi apo si ajo e Flinstonsave janë ideale nëse doni të qëndroni në vetmi, pasi vështirë se do ju vijnë miq.

FOTO GALERI
2/5
Shtëpi në mes të lumit, në Serbi

Top Channel