Pas ruletës ruse, në rangjet e të pasurve dhe komunitetit homoseksual, por përhapet me shpejtësi ruleta serbe.

Bëhet fjalë për orgji të organizuara, ku njëri prej personave është i infektuar me virusin HIV.

Rasti i parë i këtyre ‘festave seksuale’ është bërë publike nga një striptiste serbe e quajtur Tijana.

“Këto festa organizohen nga njerëz të pasur dhe adrenalina në to është fakti që çdokush mund të ketë fatin e keq që të kryejë marrëdhënie seksuale me personin me virusin HIV.

E duket se këto ‘ruleta fati’ janë eksportuar në Spanjë. Në Barcelonë, mjeku Josep Mallolas thotë se ka patur dy raste infektimesh nga festa të tilla, që i quan “mungesë respekti e njeriut për HIV”.

Top Channel