Dashuria prindërore nuk është ekskluzivitet i njeriut, madje në shumë raste ajo shfaqet më e fortë tek kafshët.

E fortë është lidhja mes mamave dhe të vegjëlve të tyre edhe tek qentë, lidhje që ka bashkuar personat që zotërojnë familje qensh  që të hedhin nëpër rrjetet sociale disa foto të nënave më shumë këlyshë.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel