Ka dhe nga ata të cilët i afrohen me lupë për ta besuar se është pikturë dhe jo foto. Mjeshtëria e artistit kinez të lë pa fjalë, aq sa vizitori dyshon edhe tek vetja.

Një super realizim i piktorit Leng Jun ka mahnitur mjaft vizitorë në ekspozitën që ai kishte hapur me pikturat e tij. Perfeksioni, loja me ngjyrat, dhe realizimi fantastik të bën të dyshosh tek vetja nëse janë vërtetë piktura, apo foto.

Madje artisti është kujdesur deri në detaje të vogla, që të shtojnë edhe më tepër dyshimet. Fotot janë postuar në Viralinks.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel