Ndonjëherë një kokë është më mirë se dy (FOTO)

06/05/2016 00:00

Bota është e mbushur me krijesa të çuditshme dhe të mrekullueshme, kështu që nuk do ta kuptoni se këto foto kanë çudira të vogla kafshësh.

Krijesa si zebra me dy trupa, nuk janë në fakt prodhim i natyrës, por rezultat i një fotografi të zgjuar që përdor shumë mirë lenten e aparatit. Robert Fraser, fotografuesi i botës së egër ka kapur foto të veçanta gjatë udhëtimit të tij në botë.

Mos u frikësoni nga fotoja e pinguinit pa kokë të bërë të Xhorxhian Jugore, pasi ai nuk e ka humbur atë. Por pinguinët e llojit King kanë një qafë të dyfishtë që u lejon atyre të zhysin kokën brenda trupit.

Edhe fotoja e xhirafës me dy qafë në fakt është një trik optik, pasi të dyja xhirafat janë vendosur fare mirë pas njëra tjetrës.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel