Johannes Hahn bëhet gjysh në Tiranë

31/03/2016 00:00

Një moment emocional ka ndodhur gjatë punimeve të ministerialit të Ballkanit Perëndimor. Komisioneri Hahn është njoftuar për ardhjen në jetë të nipit të tij.

“Ky Ministerial është me fat për mua” – tha eurokomisioneri për zgjerimin. Sigurisht, përtej detyrave të rëndësishme dhe axhendës së ngjeshur, faktit të bërit gjysh nuk mund ta fshehë lumturin e momentit për diplomatin europian 59-vjeçar.

Ai është gëzuar me një nip nga djali i tij i vetëm, 28-vjeçar.

Top Channel