Roxana Vancea është bërë prezantuesja më e njohur e motit, pas incidentit “live” në një televizion rumun.

Drejtpërdrejt në televizor, vajza bukuroshe shkon përtej leximit të parashikimit dhe improvizon lëvizje dhe hedhje nga vendi, duke ekspozuar dukshëm trupin dhe format e saj perfekte.

Recipetat nuk arrijnë të mbajnë masat XXL të gjoksit të saj, që del thuajse jashtë para telespektatorëve dhe prezantuesve.

Sikleti mes të pranishmëve është i dukshëm. Por publiku mashkullor me siguri që e ka vlerësuar.

Top Channel