“Si të mos i thyesh shishet” (VIDEO)

10/03/2016 00:00

Disa pamje të titulluara “Si të mos i thyesh shishet”  janë bërë virale në internet dhe që për një moment të bëjnë të mabsh frymën.

Një djalë përpiqet të thyejë shishet e birrës me një shkop bejsbolli, por çfarë ndodh më pas?

Ai bie nga tarraca, ndërkohë që shoku i tij që e filmon e ndjek nga pas i tmerruar. Por kur sheh se shoku i tij është mirë dhe nuk ka pësuar asgjë, plasin të qeshurat.

Top Channel