Të hash në zyrë, ja 5 rregulla

07/03/2016 00:00

Sërish në vëmendje po kthehet konsumimi i vaktit të të ngrënit në zyrë. Quhet “Desktop diners”, dhe mjaft zyra e aplikojnë.

Sipas një studimi të fundit të BBC, mbi gjysma e personave konsumojnë drekën në punë. Për shumë persona kjo është mënyra më e mirë për të ngrënë sa më shpejtë, ndërsa për të tjerë është thjesht e neveritshme.

BBC jep 5 rregulla të suksesshme për të ngrënë drekë në punë të sugjeruara nga specialistja e etikës, Ann Marie Sabath

1. Shmangni ushqimet që mbajën erë
2. Mos përdorni telefonin gjatë ngrënies
3. Shmangni ushqimet që kërkojnë përqëndrim dhe që nuk pikojnë
4. Mos hani me duar, por përdorni lugë e pirunj.
5. Pastroni gjithmonë vendin ku hani

Top Channel