Instrumenti muzikor që po çmend internetin

03/03/2016 00:00

Ka vetëm një ditë që është publikuar në YouTube dhe ka marr mbi 2.3 milionë klikime. Bëhet fjalë për një video të grupit suedez Wintergatan, të cilët kanë krijuar një kompleks instrumentash muzikor.

Të gjithë e adhurojnë krijimit artizanal të Wintergatan Marble Machine. Për të punuar kjo makineri kërkon plot 2 mijë metale dhe mermere, dhe punon pak a shumë si një kuti e madhe muzike, me shumë instrumenta. Ajo krijon një melodi fantastike.

Top Channel