Të gjithë prindërve u ka ndodhur të paktën në një rast që të luajnë kukafshehtasi me fëmijët e tyre në shtëpi dhe imagjinata e vogëlushëve për “të zhdukur gjurmët” është fantastike.

Një grup prindërish, të ndihmuar nga rrjetet sociale, vendosën të shpërndarje në internet përvojën e tyre në këtë lojë, të vjetër sa vetë marrëdhënia prind-fëmijë.

Fotot e shpërndara tregojnë përpjekjet naive të fëmijëve për të mos lënë gjurmë…ose të paktën kështu mendojnë ata.

Për më tepër shihni galerinë me fotot e mëposhtme:

FOTO GALERI
1/17

Top Channel