Thurja në vetvete është një art, por Casey Jenkins ka vendosur që ta çojë në një tjetër nivel këtë.

36-vjeçarja australiane në vitin 2013 do të thurte për 28 ditë me radhë forma të ndryshme artizanale duke “fshehur” topin me fije në pjesët e veta intime.

Kur vendosi të bëjë publik “talentin” e vet, ajo do të tërhiqte vëmendjen për këtë zgjedhje aspak të zakontë. Përmes kësaj forme arti, 36-vjeçarja deklaronte në atë kohë se kërkonte të përcillte një mesazh të qartë që gratë janë “të programuara për të riprodhuar”.

Por kjo nuk mjaftoi për t’u shpëtuar qortuesve apo “ngacmuesve” nëpër rrjetet sociale. Komentet janë nga më të ndryshmet në internet, që nga ato mbështetëse e deri tek ato tallëse që e akuzonin se po kërkonte vëmendje.

Pasi i duroi këto komente për tre vite me radhë, Casey ka vendosur t’u kundërpërgjigjet qortimeve po përmes artit të saj.

Ajo ka përzgjedhur komentet më negative që i kanë mbërritur në adresë dhe ka vendosur t’i thurë ato duke përdorur sërish “teknikën” e vet artistike dhe t’i shfaqë për publikun në ekspozitën “Programuar për të riprodhuar”, që shfaqet nga data 1 deri më 11 mars në “Arts House” në Melburne.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel