Ata janë njerëzit, të cilët kanë zgjedhur të përballen me zjarrin, përmbytjet dhe të shpëtojnë këdo, që ka nevojë për ndihmë.

Arif Kullolli është një prej këtyre njerëzve, të cilët qëndrojnë në gatishmëri gjatë 360 ditëve të vitit, duke u përballur me të papritura.

Një histori, që vjen nga gazetarja Klodiana Kapo dhe operator Besfort Kryeziu.

Top Channel