Aktiviteti në rrjetet sociale dhe në internet po merr gjithnjë e më shumë kohë nga njerëzit, duke lundruar me orë të tëra në informacione të ndryshme. Por edhe duke kaluar momente zbavitëse.

Trendi i fundit i internetit është një foto me shumë pleq dëbore mes të cilëve dhe një panda që kërkohet të gjendet me sy të lirë.

Ilustrimi mban firmën e Gergely Dudas, i cili fillimisht e ka postuar në faqen e tij në Facebook, ku ka sfiduar lexuesit për të gjetur sa më shpejtë pandën, në një ushtri me pleq dëbore. A e gjeni dot pandën shumë shpejt?

FOTO GALERI
1/1

Top Channel