Shqipëria, në sytë e gjermanëve

22/12/2015 00:00

Shqipëria është prezantuar në 45 minutat e një dokumentari për publikun gjerman. Prodhimi, i realizuar në bashkëpunim me Top Channel dhe i quajtur “Shqipëria e egër” ka në fokus natyrën dhe faunën.

Top Channel