Vladimir Putin është i pavdekshëm?!

16/12/2015 00:00

A është kjo prova se Vladimir Putin është i pavdekshëm?! Teoritë konspirative duket se mendojnë kështu, madje disa janë të bindur se ai është Drakula legjendare.

Fotoja e parë daton më shumë se 100 vjet më parë, dhe është një ushtar që ka ngjashmëri të frikshme me presidentin rus. FOtoja e dytë mendohet të jetë bërë në 1941 ku tregon një pilot rus që gjithashtu ka mjaft ngjashmëri me 63-vjeçarin.

Disclose.tv shkruan: “Në rrjetet sociale qarkullojnë foto nga 1920 dhe 1941 për të cilët disa persona thonë se këto foto janë të presidentit rus Vladimir Putin”.

Disa të tjerë besojnë se Putin ka ekzistuar jo qindra, po mijëra vjet dhe në fakt është Vlad the Impaler, i cili ka lindur më 1431 dhe njihet nga të gjithë si Dracula.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel