Kujdes kur postoni ‘screenshot’ online

16/12/2015 00:00

Gjithmonë duhet të bëni kujdes para se të postoni “screenshot”-e nga kompjuteri juaj,  dhe sidomos thotë “Daily Mirror” nëse jeni një trajner.

Fatkeqësisht, një mësues në SHBA nuk ka qënë kaq shumë i kujdesshëm. Një trajner futbolli, kishte postuar në Instagram një foto të shkollës së tij të bërë nga ajri, ku tregohej stadiumi i tyre.

Por kjo foto, nga llogaria e skuadrës së Notre Dame Knights, tregon shumë më shumë.

Ky trajner kishte të hapur në kompjuterin e tij edhe një faqe interneti mjaft popullor pornografie. Oops!

Në foto duket edhe se ai ishte duke parë dhe një tjetër faqe për “edukimin/pedagogjinë”, që pas kësaj gafe sigurisht që duhet ta shohë prapë.

FOTO GALERI
1/1

Top Channel