Gruaja 300-kilogramëshe: Ha çfarë të dua

11/12/2015 00:00

Një grua rreth 300 kilogramë e ka shumë të qartë se po vë jetën në rrezik duke ngrënë çfarë i do qejfi, por gjithsesi vazhdon të hajë duke mos çuar kurrë nëpër mend dietën.

33-vjeçarja Nikki Webster thotë: “Ja kam bërë vetes. Kam qenë gjithmonë e varur nga ushqimi dhe kjo gjë po më vret“.

Nikki thotë se edhe prindërit i japin për të ngrënë sa do ajo të hajë: “Më gatuajnë dhe më japin atë çfarë i kërkoj. Madje, ma sjellin sipër ushqimin që të mos lodhem të zbres shkallët“.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel