Për ata persona që nuk ngopen kurrë duke ngrënë pica, më në fund është shpikur një picë që sipër saj ka pica të tjera.

Një restorant në Nju Jork ka vendosur që sipër picës të vendosë copa më të vogla pice, të cilat nga ana e tyre kanë përsipër copa edhe më të vogla.

Kjo picë quhet Mini Vinnie Pie dhe nuk gjendet në menu, por vetëm mund të porositet.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel