Teshtima e fuqishme e bebes (Video)

08/12/2015 00:00

Bebet të bëjnë të qeshësh me çdo gjë që bëjnë, madje edhe kur thjesht teshtijnë.

Një vogëlushe po rrinte për qejfin e saj kur papritur lëshoi një teshtimë shumë të fuqishme dhe u rrëzua përmbys në kolltukun ku po rrinte.

Gjyshja që po e xhironte i thotë “shëndet” e më pas shpërthen në të qeshura.

Top Channel