Pikturat perfekte të artistit gjerman

08/12/2015 00:00

Philipp Weber është një artist gjerman i cili bën piktura me bojra uji që duken si fotografi të vërteta.

41-vjeçari e merr frymëzimin nga setet fotografike të modeleve dhe për një pikturë kaq reale i duhen disa muaj punë.

“Shumë njerëz nuk e besojnë që janë piktura. Mendojnë se kam lyer fotografitë me bojra vaji nga sipër. Janë piktura hiper-reale, që japin maksimumin e detajeve dhe të ndjenjave”, shpjegon Weber.

Piktori gjerman e shet një pikturë të tijën me çmimin 20-25 mijë dollarë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel