Keçisti mund kundërshtarin e tij me…

07/12/2015 00:00

Një keçist ka treguar që ka forcë të jashtëzakonshme në të gjithë muskujt e trupit të tij, në momentin që kundërshtarin e mposhti duke përdorur vetëm organin e tij gjenital.

Joey Ryan nuk u tremb aspak kur Danshoku Dino e shtrëngoi në organin seksual dhe në vend që të gjunjëzohej duke ulëritur nga dhimbja, ai e rrotullon Dinon duke e rrëzuar në tokë.

Sigurisht që të dy keçistët aktruan, por duhet vlerësuar imagjinata e tyre.

Top Channel