A është kjo pyetja më e vështirë në provim?

02/12/2015 00:00

Dhe vetë Stephen Hawking dhe profesor Brian Cox do të mundoheshin të jepnin një përgjigje të saktë për këtë pyetje. Por në të vërtetë, nuk ka një përgjigje të saktë.

Mesa duket kjo pyetje është dhënë një testim të regjistrimit të zërave, i cili është pjesë e një kursi në Sheridan College të Kanadasë. Në pamje të parë pyetja duket shumë e thjeshtë: “Çfarë është një mikrofon?”.

Por në të vërtetë ka dy përgjigje të mundshme, e vërtetë ose e gabuar. Fotoja e pyetjes është postuar në Reddit nga një student me diçiturën: “Unë jam një student i filmit. Kjo ishte një pyetje në testin e regjistrimit të zërit”. Fotoja u bë virale dhe është para 1.5 milionë herë.

Komentet kanë qënë të ndryshme. “Çdo kush do të dorëzohej sot në internet, asgjë nuk mund ta mund këtë”, shkruan një komentues. “Ky është një shans e vogël që tregon se aktualisht je mikëpritës i rrezikut dhe askush nuk ta ka thënë”, shkruan një tjetër.

FOTO GALERI
1/1

Top Channel