Kjo është pasoja e një beteje titanike mes një mace dhe një blete.

Në njërën anë bleta që nuk peshon më shumë se 0.5 gramë dhe nga ana tjetër macja shtëpiake, që është 80 mijë herë më e rëndë, me dhëmbë të mprehtë dhe thonj.

Dhe sigurisht që pati një fitues. Macja përfundoi me një hundë të pickuar, të stërmadhuar dhe të kuqe. Fotoja është postuar në rrjetin social Reddit, ku sigurisht që ka shpërthyer dhe ironia.

Top Channel