Ke ngecur në trafik? Ja çfarë mund të bësh

17/11/2015 00:00

Makinat janë varg të bllokuara në trafik dhe drejtuesit e mjeteve të stresuar nga pritja e gjatë. Por nuk ndodh kështu për një shofer kamioni.

Teksa të tjerët presin lirimin e trafikut, ai ka vendosur të bëjë stërvitjen e zakonshme. Në një video të filmuar nga kamera e mjetit pas, shoferi bën të paktën 9 ulje-ngritje në pjesën e pasme të kamionit.

Top Channel