Metropolet botërore siç nuk i keni parë ndonjëherë

11/11/2015 00:00

Disa foto të jashtëzakonshme na japin mundësinë t’i shohim disa prej metropoleve më të mëdha botërore në një anë që nuk i kishim shikuar më parë.

Vincent Laforet, fitues i Çmimit Pulitzer, ka publikuar fotot nga projekti i tij më i fundit ajror të përfunduar në korrik, pas një viti pune.

Laforet është ngjitur 2.2 kilometra lartësi natën për të shkrekur fotot më të bukura të Sidenjit, Nju Jorkut, Los Anxhelosit, Barcelonës dhe Londrës.

“Ndoshta janë ndër të parët, por të mos thënë i pari fare, që jam ngjitur mbi 2.2 kilometra mbi këto qytete dhe t’i fotografoj ato dhe t’ju tregoj njerëzve pamjet që shumë pak vetë kanë pasur mundësinë t’i shohin”, tha Laforet.

FOTO GALERI
2/8
Sidnej

Top Channel