Incident alla Marilyn Monroe për Jessica Alba

14/08/2014 00:00

Jessica Alba përveç profesionit dhe formave fizike njihet edhe si një ndër aktivistet më të zjarrta hollivudiane për ushqimin duke u këshilluar adhuruesve të saj sa më shumë ushqime bio, e për këtë madje ka ngritur edhe perandorinë e saj të ofrimit të ushqimeve natyrale, “The Honest Co”.

Megjithatë dëshira për t’u ushqyer pikërisht në një restorant të tillë në Nju Jork, për pak sa nuk përfundoi në një “skandal” për aktoren e famshme.

Sapo zbriti nga makina aktorja pati një incident alla Marilyn Monroe, kur era i ngriti pak më shumë se ç’duhej fundin që kishte veshur. Megjithatë, 33-vjeçarja mundi ta shmangë incidentin duke kontrolluar në kohë me duar fundin e saj.

FOTO GALERI
3/8

Top Channel