Arvizu: Partitë të bashkëpunojnë

01/11/2011 00:00

Ambasadori amerikan Aleksandër Arvizu deklaroi se është koha që të lihen mënjanë mosmarrëveshjet dhe partitë të bashkëpunojnë.

Duke folur në tryezën e rrumbullakët e donatorëve me qeverinë, kryediplomati amerikan theksoi se në Shqipëri nevojiten reforma për shtetin ligjor.

Ambasadori falenderoi donatorët për ndihmën që po japin, ndërsa theksoi se sektori privat dhe zhvillimi i teknologjisë do të jenë pika kyce.

Top Channel