Paneta: Kërcënimi terrorist mbetet real

07/09/2011 03:20

Sekretari i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara, Leon Paneta, kërkoi vigjilencë dhe paralajmëroi se kërcënimet për sulme terroriste të përmasave tragjike, janë reale.

“Kërcënimi i një sulmi tjetër terrorist, me pasoja të rënda është shumë serioz dhe mundësitë për dicka të tillë mbeten reale”, tha Paneta nga Ground Zero, ku mbikqyri përgatitjet e fundit për përkujtimin e viktimave të 11 shtatorit 2011 me rastin e 10 vjetorit të tragjedisë.

Paneta, ish-numri një i CIA-s, u emëruar Sekretar i Mbrojtjes pas largimit nga kjo detyrë e Robert Gejts, ndërkohë që postin e kreut të CIA-s e mori gjenerali, David Petreus.

Top Channel