‘5th Avenue’, më e shtrenjta në botë

28/09/2010 12:35

Rruga tregtare më e shtrenjtë në botë, me vlerë 18.454 euro metrin katror. Pas saj është Causeway Bay në Hong Kong me 14.620 euro metrin katror.

Sipas studios së konsulencës imobiliare ‘Cushman & Wakefield’ mes pesë rrugëve më të shtrenjta është edhe New Bond Street dhe Avenue des Champs-Elysées në Paris.

Klasifikimi bëhet cdo vit nga kjo studio dhe në vend të tetë gjendet edhe rruga milaneze Montenapoleone.

Top Channel