Patos, ish-punonjësit e Albpetrol në protestë

14/09/2010 09:40

Protestë e ish-punonjësve të Albpetrol në Patos të cilët kërkojnë rikthimin në vendet e punës.

Rreth 100 ish-punëtorë që i ka përfshirë reforma kërkojnë nga qeveria që të mbajë premtimet dhe t’u japë statusin e naftëtarit.

Këta protestues që prej një muaji kanë mbetur pa punë i konsiderojnë shkurtimet politike.

Top Channel