Nokia, objektivi 50 milionë smartphone

14/09/2010 15:00

“Nokia është kthyer”. Kështu është shprehur Niklas Savander, zëvendëspresidenti i kolosit finlandez të telefonisë, duke folur në “Nokia World” të Londrës.

“Me futjen e produkteve të reja (Nokia N8, C6 e C7 dhe E7) kemi besim se do të kalojmë nga epoka e tradicionit në atë të rinovimit”, është shprehur Savander, gjatë takimit vjetor.

“Vazhdojmë që të shesim 50 milionë nga këta smartphone”, ka saktësuar ai.

Top Channel