Francë, imami krijon xhaminë e levizshme

11/09/2010 10:45

Një xhami e lëvizshme për t’i lejuar besimtarëve islamikë që të luten sa më mirë, kudo ata ndodhen.

Ideja i ka ardhur një imami në Francë, në një zonë pranë Parisit, i cili shpjegon me detaje konceptin e xhamisë së lëvizshme.

Mihrabox, është emri që i ka vënë një ambienti ndërtuar me karton dhe bukë peshku. Kjo xhami është e ndarë në tre pjesë, e lartë dy metra dhe tepër e vecantë.

Top Channel