Copat e meteorit shiten ne e-Bay

11/09/2010 10:40

Një ekip italianësh pati zbuluar një krater të shkaktuar prej një meteori dhjetëra kilogramësh në shkretëtirën egjiptiane pas këqyrjes virtuale të zonës në Google Earth.

Sot disa pjesë të meteorit shiten në e-Bay dhe disa të tjera kanë përfunduar në cepa të ndryshëm të botës.

Mjafton që të kërkosh në internet frazën “Gebel Kamil Meteorite” për të blerë një copë të metorit me oferta që nisin prej 15 euro deri në 1 mijë euro.

Top Channel