Kërcimi, zbulohen lëvizjet që bëjnë diferencën

08/09/2010 14:00

Një skuadër psikologësh ka identifikuar levizjet që dallojnë një kërcimtar të mirë nga një belerinë i rëndomtë, duke i bërë burrat më sensualë në zytë e seksit të butë.

Nuk mjafton të harrosh krahët dhe këmbët, dhe as të lëvizësh kokën në një drejtim të vetëm.

Mjafton të kryesh lëvizje të ndryshme dhe të gjera, të përdorësh të gjithë trupin, pa lënë asgjë mangët.

Në këtë mënyrë gratë do të dashurohen dhe mashkulli kërcimtar do të ketë më shumë mundësi të riprodhohet.

Top Channel