Al Qaeda i propozon Washingtonit paqe

21/06/2010 12:00

Al Qaeda i propozon Shteteve të Bashkuara kushtet për paqe.

Rrjeti terrorist i kërkoi presidentit Obama, të mos ndërhyjë me në boten islame, të tërheqë trupat nga Iraku e Afganistani dhe të mos mbështesë me Izraelin.

Në një mesazh të publikuar në faqet islamike, zëdhënësi Adam Yahiye Gadahn, i cili ka lindur në Shtetet e Bashkuara dhe që në video flet anglisht, saktëson se duhet të ketë shumë përqendrim në mesazhet për mosndërhyrje në besimin, mendjen dhe moralin e vlerat e komunitetit mysliman.

Top Channel