Bin Laden e Mullah Omar, në kufirin afgano-pakistanez

19/06/2010 16:45

Osama bin Laden dhe leaderi i talebanëve afgan, Mullah Omar, janë fshehur në ndonjë zonë përgjatë kufirit afgano-pakistanez.

Kështu është shprehur përfaqësuesi special amerikan për Afganistanin dhe Pakistanin, Richard Holbrook.

Pas bisedimeve me ministrin e Jashtëm pakistanez, Mahmood Qureshi, Holbrooke ka deklaruar se “rrjeti terrorist i Al Kaedës është dëmtuar seriozisht  gjatë viteve të fundit edhe pse Bin Laden dhe Mullah Omar janë ende të lirë.

Top Channel