Al Kaeda kercenon serish Spanjen

13/03/2010 14:45

Rrjeti terrorist i Al Kaedes ka kercenuar serish Spanjen me atentate te pergjakshme.

Organizata ka sulmuar autoritetet spanjolle per pjesemarrjen e trupave te tyre ne misionin ne Afganistan dhe per pjesemarrjen e meparshme ne Irak.

Kercenimi, i cili mban autoresine e deges magrebine te Al Kaedes, vjen pak dite pas pervjetorit te sulmeve terroriste te 11 marsit 2004.

Top Channel